Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Sjalot gestoofd in boter
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groentebouillon, peterselie, sjalot, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte peper, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Bijgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Picknick uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Elzas: