Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Wildzwijnfilet met gemengde paddestoelen
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, crème fraîche, paddestoel, margarine, peterselie, sjalot, verse tijm en wildzwijnfilet
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouquet garni, dragon, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, noilly prat, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, room, slagroom, suiker, ui, visfumet, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Thermomix Feest:
Diner / voorgerecht uit Thermomix Feest:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept van De Hippe Vegetarier: