Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Witte ragoutsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, champignons uit pot, citroensap, eidooier, gehakt, kalfsgehakt, room, schenkelvlees en witte wijn
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, cayennepeper, champignon, cognac, court-bouillon, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, gehakt, groente, kalfsgehakt, knoflook, kreeft, kruidnagel, peper, room, tomaat, ui, witte peper, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Sous-vide thuis:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg: