Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Hartige crèpes met paddestoelen, ui of prei
- Ingrediënten:
- bloem, boter, ei, melk, paddenstoelen, prei, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, brood, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, room, sjalot, tijm, vlees, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept van Dayenne's Foodblog:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Het literaire eetboek:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / buffet / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / snack en tussendoortje uit Indonesie:
Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Amuse / diner uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Basisrecept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: