Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, aubergine, azijn, boter, citroen, eidooier, extra vierge olijfolie, kalfsfond, knoflook, kruiden, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, tijm, ui, vlees, water, wortel, zonnebloemolie, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Picknick / diner / lunch / buffet / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier: