Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Lamsvlees met kardemom
- Ingrediënten:
- garam masala, gemalen kardemom, lamsschouder, olie, rode ui, tomaten, tomatenpuree, water, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, gember, kaneel, knoflook, lamsbout, lamsgehakt, lamsschouder, munt, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, rijst, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Koken voor elke dag:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Lunch uit De Griekse keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Smaak van china:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken: