199 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemcitroencitroensapeifijne kristalsuikerkaneelknoflooklauriermelknootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterseliepoedersuikerrode wijnsjalotslagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Ganzenfilet met frambozen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, crème de cassis, frambozen, ganzenborst, gevogelteglace, olijfolie, poedersuiker, rode bessengelei, rode wijnazijn, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:

Hertenragout met veenbessen en zwarte bessen

Ingrediënten:
boter, grootwild, hertenbout, hertenschouder, marinade met rode wijn, olijfolie, poedersuiker, port, rode bessengelei, rode wijn, veenbessen, wildglace, zout, zwarte bessen en zwarte peper

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Oosterscheldekreeft en dashi

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, bonito, bronzen venkel, cayennepeper, chilipeper, court-bouillon, dashi, dashi-azijn, eierdooier, fleur de sel, gastrique, geklaarde boter, gerookte boter, gezouten boter, jonge wortel, kaffirblad, kippenbouillon, kippenfond, klaverzuring, knoflook, kombu, koriander, korianderbloempjes, kreeft, limoen, melk, munt, olijfolie, palmsuiker, peper, radijs, radijsbloemetjes, room, shiso-bladen, sjalot, spinazie, sushi azijn, ui, venkel, vintage sojasaus, vissaus, water, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Amandelcake met frambozen

Ingrediënten:
amandelen, basilicum, bladpeterselie, boter, chilivlokken, citroensap, ei, eidooier, eieren, frambozen, bloem, boter, gehakt, boter, honing, knoflook, limoenen, limoensap, mascarpone, merg, olijfolie, poedersuiker, tomaat, room, sjalot, suiker, rozemarijn, tijm, tijm, knoflook, vanillestokje, verse rozemarijn, peper, yoghurt en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:

Schnitzel met waterkers en pikante appelmoes

Ingrediënten:
appels, bloem, boter, broodkruim, citroen, cornichons, ei, extra vierge olijfolie, kaneel, kruidnagels, moesappel, muskaatnoot, olijfolie, sinaasappel, suiker, varkensoesters, waterkers, zeezout en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Dirk Koppes en Remko Kraaijeveld - The big green egg book

Recept uit The big green egg book:

Herten Biefstuk Met Cassiscompôte

Ingrediënten:
basterdsuiker, boter, cassisbessen, cognac, hertebout, jeneverbes, kruidnagel, laurier, maldon zeezout, olijfolie, rozemarijn, roze peperkorrels, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / barbecue/grill / wild
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht uit Nopi:

Miniworteltjes en mungbonen met gerookte labneh en krokante pita

Ingrediënten:
boter, citroenschil, fijne kristalsuiker, griekse yoghurt, grof zeezout, karwijzaad, knoflook, lapsang souchong, miniwortel, mungbonen, munt, olijfolie, oolongthee, pitabroodjes, rode ui, roze peperkorrels, sherryazijn, tijm, venkelzaad, za'atar en zwarte peper

Soort:
groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:

Gesmoorde varkenswangen en knolselderijsalade met berberisbessen

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroensap, fijne kristalsuiker, gedroogde berberisbessen, grof zeezout, knoflook, laurier, madera, olijfolie, peterselie, port, prei, rode wijn, rozemarijn, runderbouillon, selderijknol, tijm, ui, varkenswangen, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi 1 notitie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Lamslende met in vanille gesmoorde witlof en zuringpesto

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boter, citroenschil, droge witte wijn, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kappertjes, kippenbouillon, knoflook, korianderzaad, lamslende, munt, olijfolie, rode chilipeper, rozemarijn, tijm, vanillestokje, witlof, zuringblad en zwarte peper

Soort:
vlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Tarbot met oestermayonaise en komkommersalsa

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, dijonmosterd, dille, eidooier, fijne kristalsuiker, grof zeezout, komkommer, oesters, olijfolie, rijstazijn, rode radijzen, rode ui, tarbotfilet, wittewijnazijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kippastilla

Ingrediënten:
cognac, filodeeg, gedroogde chipotlepeper, gedroogde rode chilipeper, gerookte-paprikapoeder, ghee, grof zeezout, kaneelstokje, kip, kippenbouillon, knoflook, krenten, olijfolie, pijnboompitjes, poedersuiker, pure chocolade, romatomaat, roze peperkorrels, sjalotten, slagroom, spinazie, ui, urfapeper, valdespino sherryazijn, witte wijn, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kwartels met gebrande miso-butterscotch en granaatappel-walnotensalsa

Ingrediënten:
boter, granaatappelmelasse, granaatappelpitten, grof zeezout, ingemaakte walnoten, kwartels, lichtbruine basterdsuiker, mirin, olijfolie, peterselie, sherryazijn, valdespino sherryazijn, walnoten, witte misopasta, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / hoofdgerecht uit Nopi:

Kippenlevers met rode wijn, rookspek en kersen

Ingrediënten:
boter, fijne kristalsuiker, grof zeezout, kersen, kippenlevertjes, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, radicchio, rode ui, rode wijn, rode wijnazijn, rookspek, runderbouillon, tijm, volle melk, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Soort:
gevogelte
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Ramael Scully - Nopi

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:

Gestoomde schelvis met sesam-bagna cauda en cavolo nero

Ingrediënten:
banaansjalot, bloem, boter, bruine ansjovisfilet, cavolo nero, chinees vijfkruidenpoeder, citroensap, citroenschil, gebakken uitjes, grof zeezout, heilbotfilet, kabeljauwfilet, knoflook, lichtbruine basterdsuiker, maïzena, olijfolie, rode chilipeper, schelvisfilet, sesamzaad, tomaat, valdespino sherryazijn, witte peper, witte wijn, witvisfilet, zonnebloemolie en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Schupfnudeln met rucola, rode uien en parmezaan

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, bruine basterdsuiker, eieren, bloem, knoflook, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, rode uien, rucola, zout en vastkokende aardappelen

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Selderijschijven

Ingrediënten:
bieslook, boter, broodkruim, citroensap, eieren, bloem, knolselderij, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, suiker en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Groene groentesaus

Ingrediënten:
boter, courgette, diepvrieserwtjes, extra vierge olijfolie, kristalsuiker, peterselie, pomodori, prei, sperziebonen, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Gevulde pastarol

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, ei, knoflook, majoraan, nootmuskaat, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pastadeeg, pecorino, pomodori uit blik, ricotta, spinazie, suiker, tijm, ui, wortel, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Pastataart

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, broodkruimels, conchiglie, ei, kruiden, melk, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, suiker, ui, zongedroogde tomatenpasta, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Haal meer recepten op...