Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lamsbout met pepermuntsaus
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, peper, rode wijn, verse munt en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, bouquet garni, kippenbouillon, lamsvlees, laurierblad, olie, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, rode paprika, rode wijn, rundvlees, suiker, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:
Recept van De Hippe Vegetarier: