Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouillon, citroen, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, paneermeel, peper, peterselie, selderij, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Kochen für zwei:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: