Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bouillon, citroen, citroensap, ei, eidooier, eiwit, groente, groentebouillon, kaas, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ricotta, sjalot, slagroom, tomatenpuree, ui, water, wortel, zeezout, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Buffet / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / bijgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit De kunst van het koken: