Recept van Francesca Kookt!:
Stamppot met tomaat, spinazie en basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, bechamelsaus, bloemige aardappelen, cherrytomaten, gehakt, knoflook, melk, olijfolie extra vergine, olijfolie, peper, spinazie en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bieslook, bloem, boter, courgette, droge witte wijn, ei, hamvet, knoflook, kruiden, melk, mozzarella, nootmuskaat, olie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, spinazie, tijm, tomatenpuree, ui, water, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Een dag bij elBulli:
Recept uit Lekker vegetarisch:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / voorgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Liever lokaal: