74 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemboterbroodcourgettedroge witte wijnknoflookkorianderlaurierolieolijfolieoreganopaprikapeperpeterselierode paprikarunderbouillonspecerijentomaatuivetvleeswaterwortelzeezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Jamie Oliver, David Loftus en Sroop Sunar - Te gast bij Jamie

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:

Steak & kidneypudding

Ingrediënten:
bloem, boter, champignons, cheddar, gemalen piment, gerookt dooregen spek, lamsniertjes, laurier, marmelade, nootmuskaat, olijfolie, peper, rozemarijn, runderbouillon, runderlappen, stilton, tomatenpuree, ui, varkensniertjes, varkensniervet, worcestersaus, wortel, zelfrijzend bakmeel en zout

Keuken:
Brits
Soort:
vlees
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella valenciana

Ingrediënten:
bakchorizo, erwten, gamba, garnalen, gevulde olijven, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, paprikapoeder, rijst, rode paprika, saffraandraadjes, sperziebonen, tomaat, tuinbonen, ui, varkensfilet, verse peterselie, vlees, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
paella / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Thomas Keller, Ellen Vereijken, Jojo Keller en Bart Eijken - Bartje Boemboe

Recept uit Bartje Boemboe:

Sayur Lodeh

Ingrediënten:
asem, djahé, fruit, garnalenpasta, spitskool, groenten, gula djawa, juruk purut, kemirinootjes, ketjap, ketjap manis, korianderpoeder, knoflook, kool, kunyit, laos, lombok, lomboks, olie, pasta, peper, petehbonen, rawits, rode lombok, runderlappen, rundvlees, salamblaadjes, santen, sereh, sjalotten, sperziebonen, spitskool, taugé, tempeh, knoflook, tomaten, trassi, vlees, water, wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Indonesisch
Een recept uit Sandra van Schijndel en Theo van Gerwen - Yo Kids

Recept uit Yo Kids:

Zomerse muesli

Ingrediënten:
biefstuk, courgette, groenten, kokosolie, kruiden, olie, paprika, rode paprika, olijfolie, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, water, wortels, zout en zwarte peper

Een recept uit Paolo Roberto - Pizza & pasta

Recept uit Pizza & pasta:

Pizza Met Venusschelpen

Ingrediënten:
deeg, peterselie, kerstomaat, knoflook, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, pizzadeeg, schelpen, peterselie, tomaten, venusschelpen, vlees, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Lunch uit Noedels:

Noedelsoep met ribkarbonade en citroengras

Ingrediënten:
bladsla, chilisaus, citroengras, garnalenpasta, komkommer, koriander, lente-ui, nuoc mam, plantaardige olie, ribkarbonades, rijststokjes, rundernaborst, sjalot, tomatenpuree, vissaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gestoofd lamsvlees met courgettes

Ingrediënten:
aubergine, courgette, groene paprika, lamsstoofvlees, olijfolie, paprikapoeder, peper, tomaat, ui, verse munt, verse tijm en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Winterse runderstoof

Ingrediënten:
bak en braad, bloem, bouillon, champignon, grove mosterd, krieltjes, kruidnagel, laurierblad, magere runderlapjes, oud bruin bier, peper, prei, sjalot, tomatenpuree, winterpeen en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Chili con carne

Ingrediënten:
bruine bonen, knoflookolie, reuzenbonen, rode peper, runderlappen, scherp paprikapoeder, tomaat, ui, verse peterselie, zout en zwarte peper

Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:

Macaroni met Napolitaanse saus - maccheroni alla napoletana

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, caciocavallo, droge witte wijn, knoflook, macaroni, mozzarella, olijfolie, peper, runderstoofvlees, tomatenpuree, ui, varkensreuzel, verse basilicum, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Corsicaanse stoofschotel met pasta - stufatu

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, corsicaanse schapekaas, droge witte wijn, gedroogde boleten, knoflook, laurierblad, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, rauwe ham, runderstoofvlees, schouderlappen, sukadelap, tomaat, ui, verse pasta, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Couscous met koolrabi en rettich

Ingrediënten:
bladselderij, courgette, couscous, flespompoen, gemberpoeder, karnemelk, kikkererwten, koolrabi, kurkumapoeder, lamsstoofvlees, olijfolie, peper, rettich, roomboter, tomaat, ui, winterwortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marmita

Ingrediënten:
broccoli, courgette, knoflook, koriander, lamsstoofvlees, olijfolie, peper, ras el hanout, snijbonen, sperziebonen, tomaat, ui, vastkokende aardappel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Lamstagine met artisjok en doperwtjes

Ingrediënten:
artisjok, doperwtjes, gemberpoeder, komijnpoeder, koriander, kurkumapoeder, lamsstoofvlees, olijfolie, paprikapoeder, peterselie, tomaat, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Harira

Ingrediënten:
bladselderij, bloem, bruine linzen, gedroogde kikkererwten, gember, tomaat, kaneelstokje, kip, knoflook, komijnpoeder, koriander, olijfolie, peper, peterselie, ras el hanout, ui, vlees en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Couscous met spitskool en courgette

Ingrediënten:
couscous, gemberpoeder, kalfsstoofvlees, knolselderij, koriander, kurkumapoeder, lamsvlees, lichtgroene courgette, meiknol, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, roomboter, spitskool, tomaat, ui, wortel en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees / couscous/bulgur/quinoa
Haal meer recepten op...