Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Varkensvlees met kastanjes - porc aux châtaignes
- Ingrediënten:
- boter, kastanje, knoflook, olie, peper, suiker, varkensfilet, water, witte vermout en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroen, citroensap, droge witte wijn, ei, eidooier, gerookt spek, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, salie, sjalot, spek, suiker, tijm, ui, vlees, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Spis:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Pannenkoeken:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Pizza & pasta:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Picknick / diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek: