Recept uit De Joodse keuken:
Hashwa voor ovenschotel met komijn en cayennepeper
- Ingrediënten:
- cayennepeper, kalfsgehakt, komijn, lamsgehakt, peper, pijnboompitten, ui, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Syrisch / Sefardisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroensap, ei, gember, kaneel, knoflook, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruiden, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, specerijen, suiker, ui, vet, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Casa Moro:
Snack of tussendoortje uit 101 ballen:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Zuur:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit The naked chef:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit Maak van de noot een deugd:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Avondmaal uit Veg!:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Veg!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Lunch / avondmaal uit Uit de oven van Van Boven:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / nagerecht uit Hoe te eten: