Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, courgette, ei, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode wijn, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit Spis:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch / lunch uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel: