Recept uit NAJAT:
Zwarte auberginesaus
- Ingrediënten:
- artisjokken, aubergine, bladpeterselie, chilipeper, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, trompettes de la mort, ui, water en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, ei, koriander, munt, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit NAJAT:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Spaans:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Polpo:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Lunch uit Comptoir Libanais:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Nopi: