Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Witte ragoûtsoep
- Ingrediënten:
- bloem, boter, champignons, citroensap, ei, gekruide bouillon, kalfsgehakt, peper, room en witte bordeaux
- Soort:
- soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, bouchees, citroenrasp, droge witte wijn, eidooier, eiwit, gruyère, knoflook, lamsvlees, laurier, lente-ui, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, witte bordeaux, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen: