Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, citroensap, droge sherry, ei, ketjap, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïzena, olie, olijfolie, prei, rijstazijn, sesamolie, suiker, ui, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit I love groente:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Basisrecept uit Happy Days met the Naked Chef:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Home made:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming: