Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Gekookte champignons
- Ingrediënten:
- boter, champignons, citroensap, peper, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- garnituur / saus / vegetarisch / paddenstoelen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arrowroot, bloem, bouillon, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, lente-ui, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, slagroom, tijm, ui, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De pastabijbel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Basisrecept uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: