Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Moegalgal (Gestoofd lams- of kalfsvlees)
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, kalfsvlees, knoflook, lamsvlees, peper, vlees en water
- Keuken:
- Indonesisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arrowroot, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, foelie, groentebouillon, knoflook, laurier, maïzena, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pasta, peper, peterselie, runderbouillon, sjalot, tijm, ui, vlees, wortel, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Pizza & pasta:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Noma:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten: