Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, fond, kalfsbiefstuk, kalfsbotten, kalfsfond, kippenbouillon, kippenfond, knoflook, laurier, maïzena, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomaat, ui, vleesbouillon, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / buffet / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee: