321 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloemcitroencitroenraspcitroensapeieidooiereiwitkaneelkrentenkristalsuikermeelmelkoliepatentbloemrumsuikertarwebloemvanillesuikervolle melkwaterzout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Scones (met gist)

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, eieren, gedroogde gist, gist, karnemelk, krenten, rozijnen, suiker en zout

Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Bij de koffie uit Kookschool brood en banket:

Tulband

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, ei, patentbloem t45, poedersuiker, rozijn en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht / koek en gebak
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Kerstbrood

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bakkersgist, bittere amandelolie, bloem, boter, melk, poedersuiker, rozijnen, rum, sukade, sultanarozijnen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Diner / nagerecht uit De banketbakker:

Drie in de pan

Ingrediënten:
bloem, citroensap, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, roomboter en rozijnen

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

koelitsj

Ingrediënten:
bloem, eieren, boter, gedroogde vruchtjes, gist, poedersuiker, melk, rozijnen, rum, saffraandraadjes en zout

Keuken:
Russisch
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

thomasstriezeln

Ingrediënten:
bloem, citroen, ei, boter, gist, poedersuiker, kaneelsuiker en zure room

Keuken:
Duits
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

babka

Ingrediënten:
citroen, eidooier, bloem, gist, glazuur, poedersuiker, melk, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje, boter en zout

Keuken:
Pools
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Kugelhopf

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, eidooier, eiwit, gist, kirsch, melk, poedersuiker, boter, gele rozijnen, gekonfijte sinaasappel en suiker

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Recept uit Zalig zoet:

reformatiebroodjes

Ingrediënten:
aardbeienjam, bloem, citroen, boter, amandel, gist, melk, poedersuiker, rozijnen, vanille-essence, vanillestokje en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:

Poffertjes

Ingrediënten:
bloem, boekweitmeel, boter, melk, poedersuiker, suiker, verse bakkersgist en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hapjes / zoet / pannenkoeken en flensjes
Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Recept uit De banketbakker:

Oliebollen

Ingrediënten:
jonagold appel, bloem, citroenzest, ei, gist, krenten, melk, poedersuiker, boter, rozijnen en zonnebloemolie

Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Yannis Varoutsikos en Rodolphe Landemaine - Kookschool brood en banket

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Kookschool brood en banket:

Brood met bier

Ingrediënten:
bakkersgist, boter, guinness, rijstmeel, roggemeel t170, suiker, tarwebloem t65, vaste desem en volkorenmeel t150

Keuken:
Frans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit A propos bistro:

Gevulde beignets

Ingrediënten:
bakkersgist, bloem, boter, ei, frituurolie, jam, melk, oranjebloesemwater, poedersuiker, rum en suiker

Keuken:
Frans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Haal meer recepten op...