Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Gehaktschotel
- Ingrediënten:
- boter, ei, paneermeel, peterselie, rundergehakt en sjalot
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, frituurolie, gehakt, half-om-halfgehakt, kippenbouillon, knoflook, margarine, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rundergehakt, tijm, ui, water, witte peper, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / voorgerecht uit Van piepers tot pasta:
Drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Snack of tussendoortje uit Soepen:
Bijgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Sergio's smaakmakers:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Nederland op z'n lekkerst:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken: