Rode wijn-sjalotboter

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 84 in Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd .

Keuken:
Duits
Gang:
bijgerecht
Soort:
samengestelde boter
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Inktvisjes met artisjokken en notencrème - supions aux artichauts, vinaigrette à l'orange et crème aux noix

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diepzeesoep van Portugese langoest

Een recept uit Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant - Vis, schelp- en schaaldieren

Banyuls Glaze

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Lamshaasjes met gekonfijte vijgen

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek