Recept uit Turkse kookkunst:
Zeytinyağli Barbunya - Rode bonensalade met olijfolie
- Ingrediënten:
- aardappelen, chilipeper, knoflook, olijfolie, rode bonen, suiker, tomaat, ui, water, wortel en zout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegan
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, gember, groentebouillon, knoflook, koriander, laurier, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, rode paprika, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Lunch / bijgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Turkse kookkunst:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / voorgerecht uit Cocina Nueva:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit L'Art de la table: