Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotergehaktknoflookmelkolieolijfoliepaneermeelparmezaanse kaaspeperpeterselierundergehaktsuikertijmtomatenpureeuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Karsu - Karsu's Kitchen

Brunch / lunch uit Karsu's Kitchen:

Ei met ui en tomaat

Ingrediënten:
bladpeterselie, ei, groene peper, olijfolie, pul biber, rode peper, ui, vleestomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

gebakken ham en groenten met eieren

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, courgette, ei, gekookte ham, gele paprika, gemalen zwarte peper, groente, knoflook, olijfolie, paprikapoeder, rode paprika, tomatenblokjes uit blik, ui, vlees, zongedroogde tomatenpuree en zout

Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Lunch / buffet / lunchgerecht uit Indonesie:

Eieren en tomaten in sojasaus - pindang telor dan tomat

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, citroensap, ei, gemberwortel, goela djawa, groente, ketjap benteng asin, knoflook, limoensap, margarine, sambal trassi, tomaat, ui, voorjaarsui, zonnebloemolie, zout en zoute indonesische sojasaus

Keuken:
Indonesisch / Balinees
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit BioBudget:

Gevulde rode ui met met appel balsamico-portstroop

Ingrediënten:
appelstroop, balsamicoazijn, bloem, blue d'auvergne, boter, bulgur, ei, gedroogde porcini, groentebouillon, melk, peper, port, rode ui, walnoten, zongedroogde tomaat en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Ingemaakt ei met zongedroogde tomaat en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, chilivlokken, ciderazijn, ei, knoflook, laurier, olijfolie, suiker, ui, zongedroogde tomaten, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal / Italiaans
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit P. Tryde en Sam & Sam Clark - Moro

Picknick / diner / buffet / voorgerecht uit Moro:

Mojama met tomaten, paprika, gehakt ei en olijven

Ingrediënten:
citroen, ei, extra vergine olijfolie, groene paprika, kerstomaat, kleine olijven, knoflook, mojama, rode ui, rode-wijnazijn, tomatensap, verse bladpeterselie, zeezout, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Haal meer recepten op...