Recept uit Pannenkoeken:
Boekweitflensjes met doperwten en munt
- Ingrediënten:
- azijn, boekweitmeel, boter, crème fraîche, doperwten, eieren, feta, groentenbouillonblokje, koffieroom, melk, munt, peper, ui en zout
- Soort:
- pannenkoeken en flensjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bloem, citroen, citroensap, ei, gember, griekse yoghurt, groentebouillon, kaneel, kippenbouillon, knoflook, koriander, kruiden, lamsgehakt, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, water, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Pannenkoeken:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit Morito:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / lunch / voorgerecht uit Polpo:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Veg!: