Recept uit De Joodse keuken:
Kreplach - pasta gevuld met gekookt rund- of kippenvlees
- Ingrediënten:
- ei, kippenvlees, gekookt rundvlees, kruiden, olie, pastadeeg, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Asjkenazisch / Joods
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bloem, boter, bouillon, citroensap, ei, kaneel, knoflook, laurier, olie, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Zonder pakjes & zakjes - 2:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken: