Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Lamsbout met oregano & citroen
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, citroensap, gedroogde oregano, lamsbout en olijfolie
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, citroensap, ei, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, tuinkruiden, ui, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Basisrecept uit Margriet kookboek:
Recept uit Smokey Goodness:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Basisrecept uit The naked chef:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / voorgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Brood:
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Ontbijt / lunch uit De dikke vegetariër:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken: