Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Stukjes vis met tomaten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, kruiden, tomaat, verse basilicum, visfilet, witte peper en zout
- Keuken:
- Mediterraans
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bleekselderij, bloem, dragon, droge witte wijn, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / lunchgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Avondmaal uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Istanbul:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Recept van Food & Friends:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2: