Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Kalfsoester met aubergine en tomaat
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, fontina, kalfsoesters, oregano, peper en tomaat
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, boter, courgette, gedroogde oregano, groente, knoflook, kruiden, olie, olijfolie, paprika, peterselie, specerijen, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, vet, vlees, water, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Food & Friends:
Recept van Lekker Happen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner uit Wrap 'n roll:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Picknick / lunch / avondmaal uit Noedels:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel: