353 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbloembotercitroencitroensapcourgettekorianderkruidenlaurierolijfolieoreganoparmezaanse kaaspeperpeterselierode paprikarozemarijnsjalottomaatuiwaterwortelzeezoutzout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Basisrecept uit Vegeterranean:

Yoghurt-kruidenssaus

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, room, rozemarijn, tijm en yoghurt

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Recept uit Soepen:

Uiensoep

Ingrediënten:
arachideolie, bieslook, jonge kaas, kerrie, kippenbouillon, knoflook, laurier, oud stokbrood, tijm, ui en witte wijn

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Veg!:

Babybietjes uit de oven met walnoot-yoghurtdressing

Ingrediënten:
babybietjes, bieslook, citroensap, dille, knoflook, laurier, olijfolie, rucola, tijm, volle yoghurt, walnoten, waterkers, zeezout, zure room en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Pasta met verse kruiden

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, knoflook, linguine, peterselie, spaanse peper, spaghetti en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Recept uit Modernist Cuisine [5]:

Bagna Cauda Consommé

Ingrediënten:
ansjovis, bieslook, boter, druivenpitolie, knoflook, knoflookconfit, olijfolie, tijm, venusschelpjus, water, witte wijn en zoete ui

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:

Roze taglierini

Ingrediënten:
bieslook, bliktomaat, boter, gerookte zalm, knoflook, olijfolie, slagroom, taglierini, tijm, ui en witte wijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vegeterranean:

Crespelle fantasia

Ingrediënten:
aubergine, bieslook, bladpeterselie, bloem, boter, extra vergine olijfolie, fontina, knoflook, maïzena, melk, romige geitenkaas, sjalot en tijm

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Castellucio-linzen met tomaten en gorgonzola

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bieslook, castelluccio-linzen, dille, kervel, knoflook, maldon zeezout, milde gorgonzola, olijfolie, pomodori, rode ui, rode wijnazijn, tijm en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mathijs Vrieze, Samuel Levie, Hugo Kennis, Jim de Jong en Het Nederlands Visbureau - Kookboek de kleine smaakmaker

Diner / hoofdgerecht uit Kookboek de kleine smaakmaker:

Aardappelspaghetti met saus van Hollandse garnalen

Ingrediënten:
bieslook, citroenrasp, citroensap, droge sherry, foelie, frituurolie, garnalenbouillon, hollandse garnalen, knoflook, maïzena, olijfolie, ongepelde hollandse garnalen, sjalot, tijm, vastkokende aardappelen, visbouillon en witte peper

Keuken:
Nederlands
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:

Gierstpannenkoek met groente

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, gele paprika, gierst, goudse kaas, groene papaja, knoflook, nootmuskaat, olie, peterselie, rode paprika, tijm, volkoren griesmeel, witte peper en witte ui

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Gebakken girolles met duxelle

Ingrediënten:
bieslook, boter, fleur de sel, girolles, knoflook, laurier, sjalot, tijm, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesauteerde paddestoelen met verse kruiden

Ingrediënten:
bieslook, boter, dragon, gedroogd eekhoorntjesbrood, kervel, knoflook, olijfolie, paddenstoelen, tijm, witte wijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / paddenstoelen
Haal meer recepten op...