Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Aspergemousse met garnalensaus
- Ingrediënten:
- asperge, bieslook, gelatine, bloem, boter, cayennepeper, citroensap, dille, droge witte vermout, ei, garnaal, magere kwark, slagroom en tomatenpuree
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, eidooier, eiwit, kervel, kippenbouillon, knoflook, kookvocht van vis, kruiden, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, tijm, tongfilet gepocheerd in witte wijn, truffel, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Food & Friends:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken: