Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, bouillon, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, roomkaas, sjalot, slagroom, ui, visbouillon, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Recept uit Margriet kookboek:
Ontbijt / brunch / lunch / lunchgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Recept van Food & Friends:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Koken voor elke dag:
Amuse / diner / drinken / aperitief uit Feestelijke hapjes & drankjes:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Ontbijt / brunch / lunch uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het sous-vide kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Recept van Food & Friends:
Recept van Okoko recepten:
Recept van Violet kookt: