Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Vis in bakfolie
- Ingrediënten:
- jeneverbessen, laurier, peperkorrels, prei, sjalot, tuinkruiden, vis, viskruiden en wortel
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | avocado, bloem, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, dille, dragon, ei, gerookte zalm, knoflook, kruiden, melk, olie, olijfolie, peterselie, prei, room, roomkaas, sjalot, slagroom, ui, zalmfilet, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit DWDD kookt met Kranenborg:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Aan onze tafel:
Recept van Food & Friends:
Recept van Mijn Recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Recept van I love food & wine:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Asperges:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Recept van KeukenLiefde:
Recept van KeukenLiefde:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Koken voor twee:
Recept van Francesca Kookt!:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Pannenkoeken:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Recept uit Koken voor elke dag: