Recept uit De Urban Cook:
In De Pan Gebakken Kalfslever Met Spek & Bieslooksaus
- Ingrediënten:
- bieslook, boter, kalfslever, kippenbouillon, knoflook, melk, olijfolie, room, sjalot, spek, tabasco, tomaat en witte wijn
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroen, citroenrasp, citroensap, dille, dragon, droge witte wijn, eidooier, kervel, kippenbouillon, kruiden, laurier, melk, noilly prat, nootmuskaat, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, slagroom, tijm, ui, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Down to earth:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / fondue / gourmet/steengrill/fondue / hoofdgerecht uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Oh my foodness: