Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Melanzane alla parmigiana (Aubergine op Parmezaanse wijze)
- Ingrediënten:
- aubergine, boter, knoflook, olijfolie, parmaham, parmezaanse kaas, tomaten en ui
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bouillon, courgette, droge witte wijn, ei, gehakt, groente, kaas, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, pecorino, peper, spinazie, tomatenpuree, vlees, zout, zout en peper, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:
Bijgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Vegeterranean:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit Lente in Sicilië:
Recept uit De gezonde Joodse keuken:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Food & Friends: