256 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloemboterdroge witte wijneigekookte hamkaaskippenbouillonknoflooknootmuskaatoliepancettapeperpeterselieprosciuttotijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnwortelzeezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst & risotto:

Risotto met parmezaanse kaas en carpaccio

Ingrediënten:
arboriorijst, basilicum, bresaola, carpaccio, kruidenbouillonblokje, mozzarella, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, tomatenpuree, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
risotto
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met varkensvlees

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Wraps met bresaola, rucola & parmezaan

Ingrediënten:
bresaola, citroensap, extra vierge-olijfolie, parmezaanse kaas, rucola en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jolande Vos

Recept van Beproefd:

Salade met ham, verse perzik en kaas & Gavi

Ingrediënten:
botersla, chardonnay, courgette, ham, hamreepjes, honing, jongbelegen kaas, kaas, little gem, mayonaise, mosterd, olijfolie, peper, perzik, perziken, rode mulfilet, rosé, sauternes, snijboon, tuinkers, zalm, zomerfruit en zout

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Boeuf au pistou - Runderstoofpot met kruiden, kaas en knoflook

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, fond, gedroogde basilicum, kalfsbotten, knoflook, lardons, laurier, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, pepersaus, peterselie, runderbouillon, rundvlees, stoofvocht, tabasco, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, varkenszwoerd, volle jonge rode wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:

Prachtige carbonara met courgette

Ingrediënten:
courgette, courgettebloemen, ei, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, penne, slagroom, tijm en zeezout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Jamie Oliver - Thuis bij Jamie

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Thuis bij Jamie:

Italiaanse soep van brood en kool met salieboter

Ingrediënten:
ansjovisfilet op olie, boerenbrood, boter, bouillon, cavolo nero, fontina, knoflook, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, rozemarijn, salie, savooiekool, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Haal meer recepten op...