Crespelletaart met tomaat, prosciutto en kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 222 in De Klassieke Italiaanse Keuken .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
pannenkoeken en flensjes

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crespelle uit de oven met een vulling van spinazie, proscuito en parmezaanse kaas

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Crêpes Suzette

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express

Crespelle met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Pannenkoekjes met nutella

Een recept uit Nigella Lawson - Nigella Express