48 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotercourgetteeigroentekaasknoflookkruidenmelkmozzarellaolieolijfolieoreganopeperpeterseliepijnboompittenrode paprikarode uitomatenpureeui
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht uit Provence:

Aubergine met kaas-roomsaus - gratin d'aubergines

Ingrediënten:
aubergine, brousse kaas, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, tomaat, ui, verse basilicum en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Aubergine Parmigiana

Ingrediënten:
aubergines, bladpeterselie, basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, rode ui, tomatenblokjes uit blik, tomatensaus, versgemalen zwarte peper en zeezout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Georgina Fuggle - 1 groente in de hoofdrol

Lunch / buffet / bijgerecht / avondmaal uit 1 groente in de hoofdrol:

Aubergine Yoghurtmoussaka

Ingrediënten:
aardappelen, aubergines, feta, gedroogde oregano, griekse yoghurt, groentebouillonblokje, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, plantaardige olie, scharrelei, knoflook, tomatenblokjes uit blik, tomatenpuree, tomatensaus, basilicum, versgemalen zwarte peper, yoghurtsaus en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Aubergine parmagiana

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, broodkruim, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, sjalot, tomaat uit blik, tomatenpuree en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Aubergine-rolletjes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, eieren, parmezaanse kaas, ghee, gierst, groene salade, grof zeezout, aubergine, kappertjes, kokosolie, koudgeperste olijfolie, olijven, pecorino, pijnboompitten, pruimtomaten, quinoa, vruchtensap, knoflook, knoflook, versgemalen zwarte peper, water en zeezout

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Aubergine wokkie wokkie

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, chilisaus, kaas, ketjap, knoflook, peper, rode paprika, rundergehakt, tomaat, ui en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
ovenschotel
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tomaten-groentesaus

Ingrediënten:
artisjokhart, aubergine, basilicum, bleekselderij, courgette, extra vierge-olijfolie, gegrilde paprika, groenten, paddenstoel, paprika, parmezaanse kaas, peper, peterselie, pompoen, tomaten uit blik, ui, venkel, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cannellinibonen, courgette, gedroogde paddenstoelen, kool, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Recept uit Papa Kazmi:

Quinoa Arrabiata

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cherrytomaatjes, chilivlokken, courgette, gamba, gedroogde bieslook, gele paprika, knoflook, limoen, parmezaanse kaas, quinoa, rijstolie, rode peper, rode ui, rucola, tomatenpuree, witte peper, zout en zwarte peper

Keuken:
Indiaas
Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Diner / lunch / voorgerecht uit De zilveren lepel pasta:

Aubergineravioli met boter

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, bloem, boter, ei, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Courgette-ricottataart

Ingrediënten:
aardappels, aubergine, basilicum, courgette, deeg, fettuccine, gnocchi, groenten, inktvis, kaas, kipgehakt, knoflook, parmezaanse kaas, pasta, penne, peperkorrels, pesto, ricotta, spinazie, taart, tomaat, tomaten, tomatensaus, ui, vlees, zout en zout

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:

Auberginelasagne

Ingrediënten:
aubergines, bloem, boter, gehakt, lasagnevellen, melk, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, knoflook, tomaten, ui, basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / pasta/noodles / vegetarisch
Haal meer recepten op...