Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Empanada's met rundergehakt
- Ingrediënten:
- azijn, bakpoeder, bladpeterselie, bloem, chorizo, ei, knoflook, olijfolie, roomboter, roomkaas, rundergehakt, trostomaat, ui en zout
- Keuken:
- Zuid-Amerikaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, cayennepeper, gehakt, knoflook, melk, nootmuskaat, olijfolie, paneermeel, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Snack of tussendoortje uit Vol Smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Indonesisch koken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Recept van Okoko recepten:
Diner / lunch / buffet / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Spice Wise:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Recept van Oh my foodness:
Lunch / avondmaal uit Nigella bijt:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:
Diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit 1080 recepten: