Recept uit Italië:
Ragù alla bolognese - Bolognesesaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kruidnagel, melk, pancetta, runderbouillon, runderfond, rundergehakt, tomatenpuree, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- saus / pasta/noodles
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, bouillon, droge witte wijn, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, oregano, pancetta, parmezaanse kaas, peper, rode wijn, rundvlees, tijm, tomatenpuree, ui, varkensgehakt, vlees, vleesbouillon, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Italië:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Recept uit De pastabijbel:
Recept van I love food & wine:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Eten in Italie:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Eten met z'n allen: