Recept uit Koken voor elke dag:
Lamsvlees met rijst en pijnboompitten
- Ingrediënten:
- amandelschilfers, basmatirijst, lamsvlees, olie, peper, pijnboompitten, rozijnen, tomaten, ui, water en zout
- Soort:
- vlees / lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basmatirijst, boter, brood, citroen, citroensap, ei, gember, granen, groente, kikkererwten, knoflook, koriander, kurkuma, linzen, noten, olie, olijfolie, peper, tomaat, vis, vlees, water, yoghurt, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Snack of tussendoortje uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koken met Karin:
Diner / hoofdgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Turks kookboek:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Yakitori & Korean BBQ:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Balletjes:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Chez Adriaan:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Recept uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië: