Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Vlaamse karbonade
- Ingrediënten:
- bier, brood, dunne lende, laurier, meel, mosterd, olie, rundernek, runderschouder, suikerklontjes, tijm, ui en water
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, gruyère, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, stokbrood, tomaat, ui, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Recept uit De worst story:
Diner / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Noma:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / hoofdgerecht uit Vegan, Schnell Schnell:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Lekker Happen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis: