321 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbleekselderijbloembotercitroencitroensapdroge witte wijneilaurierlaurierbladmelkolijfoliepeperpeterselierode uisjalottijmtomaattomatenpureewaterwitte wijnwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Stokbrood met ratatouille

Ingrediënten:
aubergine, courgette, ei, knoflook, laurier, olijfolie, peper, rode paprika, stokbrood, suiker, tijm, tomaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Stokbrood, provençaals gevuld

Ingrediënten:
ansjovisfilet, azijn, boter, ei, knoflook, margarine, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, sjalot, slabladen, stokbrood, tomaat, zout en zwarte olijven

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade met geroosterd brood

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, brood, knoflook, olijfolie, peterselie, rode ui, rode wijnazijn, tomaat, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Ratatouille met geroosterd brood

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basilicum, basilicum, courgette, courgette, gedroogde tijm, brood, groenten, knoflook, olijfolie, paprika, ratatouille, rode uien, tijm, knoflook, tijmblaadjes, tomaat, tomaten, tomatenblokjes en 
zout en peper

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Plat brood met lamsvlees en paddenstoelen

Ingrediënten:
bleekselderij, bosui, boter, brood, chilivlokken, chorizo, dragonblaadjes, walnoten, granaatappelpitten, groene olijven, kip, knoflook, munt, olijven, omelet, paddenstoelen, peterselie, pijnboompitten, slabladeren, sojasaus, spek, uien, uitjes, witlof, worst, yoghurt, zout en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Kip met 40 tenen knoflook

Ingrediënten:
bot, brood, droge vermout, gedroogde dragon, kipkruiden, kippenbouillon, kippendijen, plantaardige olie, sjalotten, knoflook, verse bladpeterselie, versgemalen zwarte peper, witte wijn en zout

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Lunch / snack of tussendoortje uit Koken met Sylvia Witteman:

Vliegtuigbroodje 3

Ingrediënten:
knoflook, kousenband, pindakaas, sambal, sperziebonen, stokbrood en ui

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Onno Kleyn - Italië

Diner / voorgerecht uit Italië:

Crostini neri - Crostini met kippenlever

Ingrediënten:
ansjovisfilet, ciabatta, kappertjes, kippenlevers, knoflook, peper, stokbrood, ui, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / orgaanvlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tajine:

Crostini met gestoofde artisjokken

Ingrediënten:
artisjok, ciabatta, citroensap, extra vergine olijfolie, knoflook, laurierblad, olijfolie, rode ui, stokbrood, versgemalen zwarte peper en zeezout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / tajine / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / voorgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Vissoep - soupe de poissons

Ingrediënten:
brood, gedroogde tijm, gedroogde venkel, olijfolie, groene paprika, grof zeezout, gruyère, knoflook, laurierblad, olijfolie, prei, saffraandraadjes, stokbrood, tomaat, ui, vermicelli, verse peterselie, verse spaanse peper, peper, water, witvis en zout

Keuken:
Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Baccala mantecato

Ingrediënten:
fijn zout, klipvis, knoflook, laurier, melk, olijfolie, stokbrood, witte ui, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met gehakte kippenlevertjes

Ingrediënten:
cognac, ei, kippenlevertjes, knoflook, olijfolie, peper, port, sjalot, stokbrood en zoutflakes

Keuken:
Italiaans
Soort:
gevogelte / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Klassieke Franse bouillabaisse

Ingrediënten:
bleekselderij, eierdooier, knoflook, laurierblad, mosterd, olijfolie, prei, rode peper, saffraan, saffraanpoeder, sinaasappelschil, stevige witte vis, stokbrood, tijm, tomaat, ui, venkelknol, venkelzaad, visbouillon en witbrood

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Crostini met cannellinibonen

Ingrediënten:
cannellinibonen, citroen, extra vierge-olijfolie, knoflook, laurier, peterselie, stokbrood, ui, zoutflakes en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Bruschetta met tuinbonen en asperge

Ingrediënten:
asperges, babytuinbonen, brood, extra vierge-olijfolie, knoflook, lente-ui, milde kruimelige geitenkaas, olijfolie, zeezout, zuurdesembrood en zwarte peper

Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Haal meer recepten op...