13 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: auberginekaviaaravocadobasilicumbiologische volle yoghurtbleekselderijboterbroodcroutonscitroeneidooiergrof zeezoutknoflookkomijnpoedermilde olijfoliemuntpeterseliepijnboompittenuiwitte wijnwortelzonnebloemoliezout
zout en peperzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Gemüse!

Recept uit Gemüse! :

Winterbowl met avocadocreme - Variatie met kruidenbrood

Ingrediënten:
avocado, brood, citroensap, ei, olijfolie, peper, pepermix, peterselie, pompoenpitten, roomkaas, tijm, veldsla, witlof, witte wijnazijn, wortel, zeezoutvlokken, zoete grove mosterd, zonnebloemolie en zout

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Gestoofde kip met saffraan

Ingrediënten:
brood, citroensap, eierdooier, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblaadje, olijfolie, pijnboompitten, saffraandraadjes, tijm, ui, verse bladpeterselie en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:

Stoofschotel met topinamboer en champignons

Ingrediënten:
champignon, citroensap, ei, groene olijven zonder pit, knoflook, olijfolie, oud brood, tijm, topinamboer, ui, versgemalen zwarte peper, water, witte wijn en zout

Soort:
stoofgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kip, gebakken

Ingrediënten:
béarnaisesaus, bloem, boter, broodkruim, citroen, citroensap, ei, kip, vrije uitloop, laurier, olie, peterselie, tijm en witte wijn

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bruschetta's

Ingrediënten:
auberginekaviaar, aubergines, avocado, biologische volle yoghurt, basilicum, brood, broodcroutons, chardonnayazijn, citroen, citroensap, eidooier, eiwitten, fijne mosterd, gehakt, granaatappelmelasse, grof zeezout, zout, knoflook, komijnpoeder, labneh, limoen, maldon zeezout, mayonaise, milde olijfolie, munt, olijfolie, pijnboompitten, piment, romatomaten, saffraan, vruchtensap, suiker, sushi-azijn, tijm, knoflook, tonijn, volle yoghurt, walnoten, witte uien, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Bruschetta's recept - Food and Friends

Ingrediënten:
auberginekaviaar, aubergines, avocado, biologische volle yoghurt, basilicum, brood, broodcroutons, chardonnayazijn, citroen, citroensap, eidooier, eiwitten, fijne mosterd, gehakt, granaatappelmelasse, grof zeezout, zout, knoflook, komijnpoeder, labneh, limoen, maldon zeezout, mayonaise, milde olijfolie, munt, olijfolie, pijnboompitten, piment, romatomaten, saffraan, vruchtensap, suiker, sushi-azijn, tijm, knoflook, tonijn, volle yoghurt, walnoten, witte uien, wittewijnazijn, zonnebloemolie, zout en 
zout en peper

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Kippensoep met kikkererwten en sherry

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, broodkruim, bruine ui, citroenrasp, citroensap, ei, kikkererwten, kippengehakt, kippenkarkas, knoflook, laurierblad, manzanilla, olijfolie, saffraandraadjes, selderij, verse peterselie, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Renate Hagenouw en Valerie Ferguson - Het Beste Uit Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Het Beste Uit Frankrijk:

Tapenade met kwarteleitjes

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, citroensap, cognac, crème fraîche, kappertjes, knoflook, kwartelei, olijfolie, peterselie, stokbrood, tijm, tonijn in blik, verse kaas, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Keuken:
Frans
Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:

Vissoep met aïoli - bourride

Ingrediënten:
arachideolie, bleekselderij, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, eierdooier, grof boerenbrood, grof zout, knoflook, korianderzaad, laurierblad, milde olijfolie, olijfolie, peperkorrel, sinaasappelschil, ui, venkelzaad, verse peterselie, verse tijm, visafval, visbouillon, water en witvisfilet

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

5 gezondheidsvoordelen van lupinebonen

Ingrediënten:
bloemen, boon, brood, hamburgers, cayennepeper, citroensap, eiwitten, sinaasappelsap, gluten, harissa, kerriepoeder, knoflook, komijnpoeder, komkommer, kruiden, lupinebonen, meel, munt, olie, olijfolie, peterselie, puntpaprika, specerijen, peterselie, vleesvervanger, worstjes, wortel, wortels, yoghurt en 
zout en peper