Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Gember-sojasaus
- Ingrediënten:
- boter, gember, gember-sojasaus, kippenbouillon, knoflook, peper, bladpeterselie, sojasaus, witte wijn en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- saus/dressing/jus
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | arachideolie, bleekselderij, bouillon, donkere sesamolie, droge sherry, druivenpitolie, ei, gember, kipfilet, koriander, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, maïzena, olie, paksoi, peper, rijstwijn, sesamolie, suiker, taugé, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / voorgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De echte Chinese keuken thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Ontbijt / diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Lunch / bijgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Recept uit The naked chef:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Recept uit Nopi:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Avondmaal uit Fresh en light:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Lunch / avondmaal uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Lunch uit Wrap 'n roll:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Recept uit Keukendagboek 2: