Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Gekonfijte eend met groente en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappelpuree, boter, gekonfijte eendenbouten, knoflook, knolselderij, peper, tijm, ui, winterwortel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloemkool, ei, groente, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, selderij, slagroom, suiker, tomatenpuree, ui, vlees, water, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Avondmaal uit Veg!:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Bespaar met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit The Naked Chef is terug:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept van Okoko recepten:
Lunch / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Plenty:
Recept uit Ons bakboek:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept van Food en So Much More: