109 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bloembotereifruitgembergroenteknoflookkruidenmelknootmuskaatolijfoliepaprikapeperpeterselieplantaardige olierijstsuikertomaatvisvleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Ragout de veau, printanier - Kalfsstoofschotel met worteltjes, uien, nieuwe aardappelen en groene erwtjes

Ingrediënten:
basilicum, beurre manié, bieslook, bloem, boter, bruine kalfsfond, champignons, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, erwtjes, fond, kalfsstoofvlees, kippenbouillon, kippenfond, kleine witte uitjes, laurier, nieuwe aardappelen, olie, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, slagroom, tomaten, ui, water, wortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / kalfsvlees / bouillon
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Provence:

Bitterballen niçoise - ballottes à la niçoise

Ingrediënten:
aardappel, broodkruim, ei, gaar stoofvlees, jonge sjalot, knoflook, lente-ui, peper, persillade, plantaardige olie, pot-au-feu vlees, tomatensaus en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Gestoofd hertenvlees met jeneverbessen

Ingrediënten:
aardappel, bleekselderij, bloem, boter, jeneverbes, knoflook, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillonblokje, stoofvlees, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / wild
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Rundvlees-aardappelstoofpot - boeuf à la gardiane

Ingrediënten:
bildstar aardappel, bouquet garni, dikke rib, knoflook, olijfolie, peper, runderschouder, runderstoofvlees, ui, zout, zuurkoolspek en zwarte olijf

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
stoofgerecht / rundvlees
Een recept uit L. de Medici en R. Olney - Provence

Diner / hoofdgerecht uit Provence:

Gegratineerd rundvlees - hachis au gratin

Ingrediënten:
bildstar aardappel, boter, broodkruim, gaar stoofvlees, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, persillade, pot-au-feu vlees, tomatensaus, ui en zout

Keuken:
Mediterraans / Frans / Provençaals
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / rundvlees
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Antilliaanse runderstoofpot

Ingrediënten:
aardappels, bloem, boter, gedroogde tijm, gerookte spekjes, knoflooktenen, neutrale olie, paprika, passata, peper, peper en zout, rijst, runderbouillon, gemalen chilipeper, stoofvlees en uien

Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gestoofd rundvlees - mechado

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, citroensap, citroenschil, knoflook, kruidenazijn, laurierblad, limoensap, limoenschil, olie, prei, rode spaanse peper, runderstoofvlees, sliertsjalot, sukadestuk, tomaat, ui, voorjaarsui en zout

Keuken:
Filipijns
Soort:
stoofgerecht / vlees / aardappelgerecht
Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Maaltijdsoep met verse tuinkruiden

Ingrediënten:
bot, groentebouillon, hacheevlees, lamsschouder, lavas, paprikapoeder, peper, peterselie, prei, savooiekool, uien, vastkokende aardappelen, verse tijm, witte kool, wortels, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Duits
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsvlees met worteltjes en meirapen

Ingrediënten:
aardappel, jonge worteltjes, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, lamsstoofvlees, meiraap, olijfolie, tomaat, tomatenpuree, ui, verse tijm, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Marmita

Ingrediënten:
broccoli, courgette, knoflook, koriander, lamsstoofvlees, olijfolie, peper, ras el hanout, snijbonen, sperziebonen, tomaat, ui, vastkokende aardappel, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gesmoord rundvlees met knoflook

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, heldere bouillon, knoflook, lente-uien, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, riblappen, runderschenkelvlees, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
rundvlees
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / hoofdgerecht uit Brindisa:

Estofat de buey amb chocolata - Catalaanse runderstoof met chocolade

Ingrediënten:
bloem, bonenkruid, botifarraworst, buikspek, cata, droge sherry, knoflook, laurier, majoraan, nieuwe aardappel, olijfolie, peterselie, pure chocolade, runderstoofvlees, tijm, ui, varkenssaucijsjes, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / rundvlees
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Sami Tamimi - Jeruzalem

Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:

Cannellinibonensoep met lamsvlees

Ingrediënten:
brood, cannellinibonen, citroen, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gemalen komijn, kardemompeulen, knoflook, koriander, lamsstoofvlees, pintobonen, selderijknol, tomatenpuree, ui, vastkokende aardappelen, zhoug, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten / Israëlisch
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Veronique Pouw

Recept van Oh My Dish:

Daube de boeuf à la Provençale

Ingrediënten:
aardappelpuree, bloem, dijonmosterd, kastanjechampignons, rode ui, knoflooktenen, laurierblaadjes, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, provençaalse kruiden, pure chocolade, rijst, rode peper, rode wijn, runderbouillon, stooflappen, tijm, tomatenpuree, wortels en zwarte olijven zonder pit

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholent met grutten

Ingrediënten:
aardappel, doorregen runderlappen, kasha, knoflook, mergpijp, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / eenpansgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholent met uienschillen

Ingrediënten:
aardappel, doorregen runderlappen, gedroogde witte bonen, knoflook, mergpijp, parelgerst, peper, plantaardige olie, ui, uienschillen en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / eenpansgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholent met knaidlach

Ingrediënten:
aardappel, doorregen runderlappen, gedroogde witte bonen, knaidlach, knoflook, mergpijp, parelgerst, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Frans / Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / eenpansgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholent

Ingrediënten:
aardappel, doorregen runderlappen, gedroogde witte bonen, knoflook, mergpijp, parelgerst, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Duits / Asjkenazisch / Joods
Soort:
rundvlees / eenpansgerecht
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Cholent met gans

Ingrediënten:
aardappel, doorregen runderlappen, ganzenconfit, gedroogde witte bonen, gerookte gans, knoflook, mergpijp, parelgerst, peper, plantaardige olie, ui en zout

Keuken:
Frans / Hongaars / Asjkenazisch / Joods
Soort:
gevogelte / rundvlees / eenpansgerecht
Haal meer recepten op...