Recept uit De Smaakbijbel:
Tomatencremesoep met aardappel
- Ingrediënten:
- aardappel, boter, kervel, peterselie, prei, room, suiker, tomaten, water en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, fruit, groente, honing, knoflook, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, specerijen, sperziebonen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept uit Proef Puglia:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / lunchgerecht uit Filippijnen:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Wateetons:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit NAJAT:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / nagerecht uit The big green egg book:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2: